Aktiviteter ved Verket

Innhold

Vi har mange aktiviteter ved Verket som du kan delta på.

Dans

Liker du å danse? Bli med på en times moro med musikk i Studio Nilles lokaler i Sliperiet. Timen passer for alle, og du trenger ingen tidligere danseerfaring. Cathrine leder oss gjennom dansen.

Tegne/male verket

VERKET har tegne- og maleverksted mandag til fredag. Veileder er tilstede tirsdag og torsdag. Alle har rett til å tegne og male. Mange opplever stor glede og tilfredstillelse ved å leke seg med det visuelle uttrykket i linjer, form og farge. Noen ønsker å jobbe figurativt. Andre ønsker en mer intuitiv tilnærming til det å skape. Tirsdag og torsdag er veileder tilstede i gruppen og ønsker å møte dine individuelle ønsker og behov for den kreative prosessen.

Tegnekafé

Er du glad i å tegne og liker å være sammen med folk? Vi samles i kaféen hver onsdag for å dele tegneopplevelser. Vi leker med form og farger, og deler gjerne arket med deg. Ta gjerne med noe du har laget før, hvis du har lyst å dele med oss andre. Tegnekaféen ledes av Heidi Gihle.

Datadesign grafisk - nivå 1

Kurset tar utgangspunkt i grafisk design. Vi jobber primært i Adobe Illustrator. Plakater, flyers, brosjyrer med mer er en vesentlig del av innholdet.

Datadesign grafisk - nivå 2

Kurset bygger på erfaringer og kompetanse fra nybegynnerkurset. Bestått opptaksprøve er nødvendig for å delta på dette kurset. Ta kontakt med Tommy for mer informasjon.

Datadesign grafisk - Arbeid

Dette er VERKETs grafiske avdeling som i hovedsak jobber med konkrete oppdrag. Krever gjennomført dataDESIGN grafisk nivå 1 og 2.

Snarveien - instrument

Individuell musikkundervisning i piano/ keyboard, gitar, bass eller trommer. Mye spilling, lite teori.

Snarveien - scene

Kan du et instrument, eller er glad i å synge? Har du kanskje ikke hatt mulighet til å stå på en scene og gledet et publikum før? Kanskje er dette muligheten… Målet med dette tilbudet er å skreddersy et individuelt musikkprosjekt som ender opp i en opptreden på VERKETs jule- eller sommeravslutningskonsert på hovedscenen. Enten alene, sammen med Tommy, eller sammen med andre medmusikanter. Mulighetene er mange.

Husband

Trakterer du allerede et instrument? Ønsker du å spille sammen med andre? VERKET har for tiden 2 husband, «Akustika» og «The Strings». Dette er helakustiske band som i hovedsak spiller kjente og kjære låter. Husbandene underholder alltid på Verkets jule- og sommeravslutningskonserter. Noe basiskunnskaper på ditt instrument forventes.

Gitar nybegynner

Gruppebasert grunnleggende gitaropplæring. Beboere på Larvik mottak prioritert. Varighet 1 semester.

Strikke/hekleverket

Ta med strikketøy, hekletøy eller broderi og kom sammen med en ivrig gjeng likesinnede. Vær kreativ og sosial på samme tid.

Redesign tekstil

Dette er gruppa for deg som ønsker å skape nytt liv av tekstil, nål og tråd. Vi tror ikke nødvendigvis at «klær skaper mannen», men vet at klær er med på å beskrive noe om vår identitet. Derfor kaster vi oss ut i å skape morsomme, vågale, spenstige, vakre, frekke, lunefulle og skøyeraktige kreasjoner! Vi har som mål å jobbe frem unika produkter som er med på å formidle budskapet bak vår merkevare LETMEHOPE.

Treverket

På snekkerverkstedet skaper og produserer vi ulike bruksgjenstander i tre. Vi tar i bruk gamle håndverks-tradisjoner så vel som å lage ting med nye og funksjonelle verktøy. Veileder vil møte dine kreative ønsker og behov for å utforske ulike treprodukter.

Skriveverket

Vil du finne din egen stemme? Ved å bruke ord, og få tilbakemelding på det du uttrykker, kan du utvikle og utforske ditt skrivende jeg. Er du lyriker, romanforfatter, tekstforfatter, novellist, eller kanskje slampoet, - uansett er det å skrive en reise som aldri tar slutt. Vil du være med? Skrivegruppa ledes av Mona Windvik.

Verkets kaféquiz

Hver 1. torsdag i måneden arrangerer vi quiz i en utvidet lunsj, 12.00 - 13.00. Det er varierte kategorier, noe for enhver smak. Quiz`n er åpen for alle og er gratis. Velkommen til uhøytidelig konkurranse og hygge!

Små, hyggelige premier vanker…

Til toppen