Dialogmøte 21/11- Er barnet "kongen" i Norge?

På vegne av Larvik kommune ønsker vår Migrasjonsrådgiver i Larvik kommune velkommen til dialogmøte 21.november kl. 17:00 på Larvik bibliotek.

På vegne av Larvik kommune ønsker vår Migrasjonsrådgiver i Larvik kommune velkommen til dialogmøte 21.november kl. 17:00 på Larvik bibliotek.

Mange som kommer til Norge er usikre på barnevernstjenestens rolle og oppgave. Usikkerhet kan føre til bekymring og uro. Flere opplever også at barnet er "kongen" i Norge, og ønsker å vite mer om barns rettigheter og hvordan dette påvirker det å være mamma eller pappa.

I denne tiden har også Larvik bibliotek en utstilling som heter "Hvis klær kunne fortelle - en dokumentasjon om vold og overgrep mot barn". Vi oppfordrer alle til å se denne utstillingen i forkant av møtet vårt.

Meld fra til Migrasjonsrådgiver i Larvik kommune dersom du har behov for tolk på dette møtet!

VELKOMMEN!

Helene Gutterød Huseby