Problemer med enkelte busskort

Fylkeskommunen melder om at enkelte elever har hatt problemer i forbindelse med at skolekortene ikke har fungert.

Følgende melding har kommet fra fylkeskommunen:

Vi beklager at enkelte elever har hatt problemer i forbindelse med at skolekortene ikke har fungert.

Problemet er kartlagt og vi jobber iherdig sammen med leverandør for å få dette løst.
Feilen er i forbindelse med oppdateringen til skolekortene til de elevene som har kort fra tidligere.
Nye kort skal fungere.

Vi ber dere informere elevene om å alltid ha med seg skolekortet på bussen som reisebevis selv om de har opplevd problemer med kortet. Det har gått ut beskjed til alle transportselskapene som kjører for Fylkeskommunen, at elever med skolekort må slippe inn på bussen selv om skolekortet ikke skulle fungere.

Vi varsler dere når problemet er løst og håper det blir ila uke 34.

Etter dere får beskjed om at problemet er løst, og det dukker opp elever som sier at skolekortet fremdeles ikke fungerer, ta kontakt. Da kan det være feil med det enkelte kortet og vi vil se på hver enkelt sak.

Vi setter pris på tålmodigheten og takker så langt for godt samarbeid i denne hektiske oppstartstiden som alltid.

Med vennlig hilsen,

TEAM SKOLESKYSS