Nye websider for skolene i Larvik

Alle skolene i Larvik har nå fått nye websider. Sidene har ny funskjonalitet, er moderne og tilpasset mobiltelefon.

De nye hjemmesidene har moderne design, er mer brukervennlige og tilbyr mer relevant informasjon og funksjonalitet. Dessuten fungerer de godt på mobile flater som Ipad og mobiltelefon.

• Skolenes hjemmesider har også fått ny webadresse som følger denne strukturen: skole.larvik.kommune.no

Altså fagerli.larvik.kommune.no, lardal.larvik.kommune.no, sky.larvik.kommune.no....osv.

• Alle nyheter (nice to know) vises nå på førstesiden. Beskjeder (need to know) vises ikke på hjemmesiden, men kommer direkte til den enkelte bruker i Visma.

• De nye websidene er tettere integrert mot våre fagsystemer, det betyr at foreksempel oversikt over ansatte, medlemmer i FAU/ SU og lignende er oppdatert til enhver tid.

Vi håper dere liker de nye sidene!