Livsmestring i en digital tid

FULLBOOKET. Larvik kommune inviterer til foreldremøte om unges bruk av digitale plattformer. Torsdag 5. mars i Sliperiet.

ARRANGEMENTET ER FULLBOOKET

ALLE SOM HAR MELDT SEG PÅ I PÅMELDINGSSKJEMAET HAR FÅTT PLASS

Vi lever i en verden som er mer og mer digital. Ungdommens sosiale aktiviteter er i stor grad flyttet over på nettet.

Mange lever sitt liv i sosiale medier og dataspill - en verden voksne ikke har tilgang til.

Dette skjer ofte fordi de voksne ikke blir invitert inn, men kanskje også fordi de ikke alltid ønsker å delta?

Resultatet er at vi har voksengenerasjon som skal veilede på et felt der de som skal veiledes har høyere kompetanse.

Torsdag 5.mars kl 18-20 arrangerer Larvik kommune foreldremøte i Sliperiet om dette tema. Det er kun 400 plasser.

Foredragsholdere:

• Elise Landa, Medierådgiver, Trygge Digitale Foreldre
  • Kaja Vintervold Asmyhr, Mobbeombud i Vestfold/ Telemark
  • Lilian Martinez, lærer på Holtan ungdomsskole

Holtan ungdomsskole vi presentere et prosjekt om sosial medier som er gjennomført på deres skole.