Lister over meddommere for gjennomsyn

Frist for tilbakemelding til innen mandag 15. juni 2020.

Forslag til lister over meddommere for gjennomsyn.

Enhver som har noe å innvende mot forslaget, må melde det til kommunen innen en 15. juni.

Send tilbakemelding

Listene skal vedtas i kommunestyremøtet 17. juni.

Se listene her:

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Larvik.Web.Core.Extentions.ShortcutExtentions.AsShortcutVm(ShortcutMedia shortcut) in c:\aSource\Larvik\Larvik.Web\Core\Extentions\ShortcutExtentions.cs:line 66
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.Write(HelperResult result)
   at ASP._Page_Views_Partials_Grid_Editors_DocTypeGridEditor_linkListDTGE_cshtml.Execute() in D:\sites\larvik.kommune.no\Views\Partials\Grid\Editors\DocTypeGridEditor\linkListDTGE.cshtml:line 16
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()