Gratis buss i Larvik på valgdagene

Alle som skal avgi sin stemme i kommunevalget kan ta rutebussen med valgkortet som gratisbillett.

Busstilbudet gjelder på de ordinære bussavgangene i hele Vestfold søndag 8. september og mandag 9. september.

Vedtaket om gratis buss på valgdagene ble nylig enstemmig vedtatt av hovedutvalget for samferdsel og areal i Vestfold fylkeskommune.

• Både valgkort på papir og digitalt valgkort kan brukes som billett på bussen.
  • Ordningen med valgkort gjelder for å få en gratis busstur til valglokalet. Det er ikke nødvendig å ha med valgkortet for å stemme
  • Hensikten med valgkortet er å gjøre det raskere å avgi sin stemme. De som ikke har mottatt valgkortet eller har mistet det, kan likevel møte opp i valglokalet for å stemme.
  • Valgkortet gjelder ikke som legitimasjon. Alle må huske å ta med legitimasjon for å stemme, og legitimasjonen må inneholde navn, fødselsdato og bilde.

Les mer om valget i Larvik kommune her