Er du vår nye landmåler?

Vil du jobbe ute store deler av året, men er lei av å fryse om vinteren? Da kan jobben som landmåler i Larvik kommune være løsningen for deg. Vi sørger for at du fryser litt mindre da vintermånedene har arbeidsoppgaver som kan gjøres inne på kontoret.

Vi søker etter en eiendomslandmåler.

På Geodata i Larvik er vi en gjeng med hyggelige kolleger som har det bra sammen.

Vi er totalt 5 landmålere og kan derfor tilby et kollegium som gir hverandre et trygt fagnettverk.

I tillegg har vi matrikkelførere og kundemottak som er “kjempeflinke” i faget sitt.

Vil du bli en av oss?

Vi vil veldig gjerne at du søker.

Søk på stillingen som Landmåler i Larvik kommune

Larvik er en flott kommune med stort mangfold. Vi har alt fra kyst og strand, til skog og vann, og til fjell med flotte skiløyper. Vi har en fantastisk kyststi og flotte turmuligheter/friluftsområder.
I tillegg har Larvik mange og varierte idrettsforeninger og et bra kulturtilbud.

Fra Larvik til Oslo er det 1,5 time, til Grenland 12 minutter med tog.
Det er 15 minutter til Sandefjord lufthavn Torp, som har mange innenlands og utenlands destinasjoner. Larvik har fergeforbindelse til Danmark, som tar 3 timer og 45 minutter. I løpet av 25 minutter har du ferjeforbindelsen Sandefjord - Strømstad. På 2,5 time er du i Sverige.

Kom til solkysten. Kom til Norges smilehull.

Tollerodden i Larvik

Om Geodata i Larvik kommune

Gedodata er en av seks virksomheter i kommunalområde Verdiskaping og stedsutvikling i Larvik kommune.

Våre primæroppgaver er utføre oppmålingsforretning, matrikkelføre bygg- eiendom- og adresse, utføre/godkjenne seksjonering, tildele vei- og adressenavn, formidle megleropplysninger og eiendomsopplysninger, godkjenne egenerklæring konsesjonsfrihet og drifte kommunen sitt kart og GISsystem både internt og internett. Vi har omfattende digitale systemer.

Leder for Landmålerne i Larvik på jobb
Ute på jobb. Kolbjørn Hem, Virksomhetsleder for Geodata i Larvik kommune

• Gjennomføre oppmålingsforretninger og saksbehandling etter matrikkelloven
  • Veiledning knyttet til fagområdet
  • Se for øvrig i innledningen

Kvalifikasjoner

• Relevant utdanning på minimum bachelornivå geomatikk/landmålingsfag/eiendomsfag
  • Relevant arbeidserfaring/praksis kan kompensere fra utdanningskravet, slik at landmåler kan gjennomføre autorisasjon som eiendomslandmåler
  • Eller du er autorisert eiendomslandmåler
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

• Du er strukturert
  • Du er løsningsorientert
  • Vi krever gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Kontakt

Har du spørsmål om stillingen som Landmåler? Eller ønsker du å vite litt mer om virksomheten Geodata i Larvik?

Ta kontakt med:
Kolbjørn Hem