Nå kan du få gratis sjekk av sykkelen din

Innhold

Neste uke kan du slå to fluer i én smekk: samtidig som du ser verdens beste kvinnesyklister utfolde seg i Larviks gater, kan du få gratis service på sykkelen din.

iStock-462382789.jpg (1)
Fredag 25. august kan hele familien få satt syklene sine ordentlig i stand foran høsten.

Larvik kommune samarbeider med Frelsesarmeen, som stiller med mobilt sykkelverksted mellom klokka 12 og 16 på rittdagen fredag 25. august.

Da kommer WorldTour-rittet Tour of Scandinavia til byen - med forventet målgang i Nansetgata rundt 14.15/14.30. 

Verkstedteltet til Frelsesarmeen vil være plassert i Badeparken. 

– Egentlig hadde vi et håp om å få på plass et mobilt sykkelverksted før sommeren, men vi fant ikke et godt arrangement å huke det på. Det var vrient å finne en god samhandlingsarena. Men så tenkte vi at sykkelrittet kunne være en fin anledning, sier Hanne Øyen Herland ved Eiendom og teknisk drift. 

Tourofscandinavia
Målgang for sykkelrittet, der noen av verdens beste er på plass, vil være rundt klokka 14.15/14.30 i Nansetgata.

To reparatører vil kunne hjelpe deg med servicegjennomgang av sykkelen, justering av bremser og gir, smøring av kjeder og vaiere og kanskje med reservedeler som bremseklosser og vaiere. Det siste med det forbehold at Frelsesarmeen har reservedeler tilgjengelig. 

– Vil alt være gratis? 

– Det skal ikke koste noe annet enn eventuelle reservedeler. Vi gjør dette som en del av arbeidet med Bypakke Larvik og for å sette fokus på hverdagssyklisten, sier Øyen Herland. 

Syklistforeningen i Larvik vil også være representert på stand i samme område. Ta med deg sykkelen og bli med på sykkelfesten! 

Snart barker verdenseliten sammen i Larviks gater
Til toppen