Bli med på stolpejakt

Innhold

Bli med på stolpejakt i nærmiljøet! Bruk kartet og samle poeng, en enkel og engasjerende måte å komme seg ut i nærmiljøet på. 

Slik finner du stolpene

Stolpene er merket med ringer på kartet. Hver stolpe består av en ca. meterhøy trestolpe med nummer og bokstavkode. Stolpene har også en QR-kode for de som vil registrere sine stolper ved å bruke smarttelefon. 

Det er fire vanskelighetsgrader på plasseringen av stolpene: 

  • Grønn - Svært lett. Stolpene kan nås med rullestol. 
  • Blå - Lett
  • Rød - Middels
  • Sort - Vanskelig

Registrering

Stolpene kan registreres på tre ulike måter, du velger selv hva som passer best for deg: 

1) Ta med deg kartet ut på stolpejakt, finn stolpene og noter bokstavkodene du finner i tabellene i brosjyren. Når du kommer hjem., går du inn på hjemmesiden til Stolpejakten (www.stolpejakten.no) og registrerer kodene du har funnet. 

2) Last ned appen "Stolpejakten" gratis på Appstore eller Google play til din smarttelefon og ta med deg kart og mobil på tur ut. Skann QR-kodene på stolpene du finner med appen. Stolper registrert med appen synkroniseres med hjemmesiden neste gang enheten er koblet til internett. NB! Hvis du laster ned appen, så har du også kartene inne på din smarttelefon. 

3) Ta med deg kartet ut på stolpejakt og noter bokstavkodene du finner på stolpene i tabellen i brosjyren. Når du har funnet alle stolpene, eller når sesongen er over, klipper du ut tabellen og sender den inn. 

Del dine opplevelser

Du kan dele dine opplevelser og blinksudd fra årets Stolpejakt gjennom bilder. Merk dem med #stolpejakten. Der finner du også bilder fra andre Stolpejakt-arrangører i Norge. 

Du kan også følge Stolpejakten på Facebook

Feil på stolper

Hvis en stolpe er borte eller stolpen er ødelagt, kan dette meldes inn på Stolpejaktens Facebook-side. 

Til toppen