Bli med på stolpejakt

Innhold

100 stolper er plassert i Larvik og Stavern. Nå kan du bli med å finne flest mulig. En flott aktivitet for hele familien.

Bli med på stolpejakt i nærmiljøet. Bruk kartet og samle poeng. En enkel og engasjerende måte å komme seg ut i nærmiljøet på. 

Stolpejakten i Larvik har blitt til gjennom et tett og godt samarbeid med Larvik Orienteringsklubb og kommunens eget Folkehelsenettverk. 

Slik finner du stolpene

De 100 stolpene (50 i Larvik og 50 i Stavern) er avmerket med ringer på kartet. Hver stolpe består av en ca. meterhøy trestolpe med nummer og bokstavkode. Stolpene har også en QR-kode for de som vil registrere sine stolper ved å bruke smarttelefon. 

Det er fire vanskelighetsgrader på plasseringen av stolpene: 

  • Grønn - Svært lett. Stolpene kan nås med rullestol. 
  • Blå - Lett
  • Rød - Middels
  • Sort - Vanskelig

Hver registrerte stolpe gir deg ett lodd i trekningen av premiene etter sesongslutt. 

Registrering

Stolpene kan registreres på tre ulike måter, du velger selv hva som passer best for deg: 

1) Ta med deg kartet ut på stolpejakt, finn stolpene og noter bokstavkodene du finner i tabellene i brosjyren. Når du kommer hjem., går du inn på hjemmesiden til Stolpejakten (www.stolpejakten.no) og registrerer kodene du har funnet. 

2) Last ned appen "Stolpejakten" gratis på Appstore eller Google play til din smarttelefon og ta med deg kart og mobil på tur ut. Skann QR-kodene på stolpene du finner med appen. Stolper registrert med appen synkroniseres med hjemmesiden neste gang enheten er koblet til internett. NB! Hvis du laster ned appen, så har du også kartene inne på din smarttelefon. 

3) Ta med deg kartet ut på stolpejakt og noter bokstavkodene du finner på stolpene i tabellen i brosjyren. Når du har funnet alle stolpene, eller når sesongen er over, klipper du ut tabellen og sender den inn. 

 

Brosjyren kan du blant annet få i Feyers gate 7. (Larvik kommune)

Del dine opplevelser

Du kan dele dine opplevelser og blinksudd fra årets Stolpejakt gjennom bilder. Merk dem med #stolpejakten. Der finner du også bilder fra andre Stolpejakt-arrangører i Norge. 

Du kan også følge Stolpejakten på facebook

Feil på stolper

Hvis en stolpe er borte eller stolpen er ødelagt, kan dette meldes inn på Stolpejaktens facebook-side. 

Kart på nett og mobil

Synes du den store kartbrosjyren er lite egnet til å gå på stolpejakt med? I så fall kan du gå inn på www.stolpejakten.no. Her finner du egnede kartutsnitt i PDF-format, som du kan printe selv. Kartet er også tilgjengelig i digital form i appen. 

Til toppen