Bli med på aktiv julekalender!

Innhold

Det nærmer seg jul og tradisjonen tro blir det også i år en aktiv julekalender hvor du kan vinne flotte premierer!

Kalenderen er et samarbeid mellom Aktiv Larvik og orienteringsklubbene i Larvik kommune, og kombinerer det å gå på tur og samtidig finne digitale juleposter rundt om i distriktet.

Det er to kalendere i Larvik kommune. En er i Lardal/Hvarnes og en er i søndre deler av kommunen. For sistnevnte brukes kart i områdene Nevlunghavn, Indre havn og Langestrand, Bøkeskogen, Kvelde og Tjodalyng.

I julekalenderen finner du en ny post for hver dag. Dagpostene er markert som votter med nummer på tilsvarende dagen. Når en post er besøkt og eventuell quiz besvart, sier vi at den er poppet. Upoppede (ikke besøkte) dagposter vises som røde votter. Poppede dagposter vises som grønne votter.

I tillegg finner du mange bonusposter. Disse er markert som kristtorn, pepperkaker eller hasselnøtter og er synlige i hele perioden da kalenderen er aktiv. Bonuspostene har ikke quiz, så disse får status som poppet straks de er oppsøkt.

Bli med her

Du kan vinne flotte premier

Som registrert deltaker er du med i trekningen av flotte premier. Nytt i år er at vi ikke trekker dagspremier, men heller lar alle delta i trekningspotten og dermed er med som potensielle vinnere selv om de ikke rakk å besøke dagposten den aktuelle dagen.

For å være med i trekningen forutsetter dette at du har synkronisert dine postbesøk. For å synkronisere, må du være registrert og innlogget. Det er dessverre ikke mulig å ta med poppede poster fra uregistrert aktivitet over til innlogget aktivitet i etterkant.

Det er dessverre ikke mulig å ta med poppede poster fra uregistrert aktivitet over til innlogget aktivitet i etterkant.

Vinnere ser du i menyalternativet "Vinnere".

Vi trekker vinnere etter at julekalenderen er avsluttet. Det vil si at alle som synkroniserer får være med i trekningen.

Vinnere kontaktes på e-post og/eller SMS. Vær derfor nøye med å sjekke at disse opplysningene er korrekt angitt.

Premieutdeling

Premieutdeling finner sted tirsdag 10. januar kl. 17.30 ved inngangen til Amfi kjøpesenter, som vender ut mot torget (ved det store treet).

Lykke til og god jul!

Til toppen