Aktiv Julekalender for alle

Innhold

Gratis aktiv julekalender for hele familien med fine premier hver eneste dag. Trykk her for mer informasjon.

Målgruppe

Dette er en aktivitet som passer for alle

Om aktiviteten

Informasjonen nedenfor finnes også inne på zippygo.no. Ta gjerne med deg venner og familie for en hyggelig happening.

Du må registrere bruker

Nytt i år er at du som deltaker kan registrere deg som bruker. Etter dette kan du logge inn og slippe å skrive navnet ditt for hver post du registrerer.
Du må ut av kartbildet og tilbake til menyen for å registrere deg. Hvis du er logget inn når kartet åpnes, vises navnet ditt i banneret på toppen.

HUSK Å SYNKRONISERE!
Uten synkronisering kan ikke systemet vite at du har poppet posten. Ved å synkronisere deltar du i trekningen om fine premier.

Dagsposter

I julekalenderen finner du en ny post for hver dag. Dagspostene er markert som votter med nummer på tilsvarende dagen. Upoppede votter er røde. Poppede votter er grønne. Det finnes ikke fysiske poster i terrenget, kun i appen/nettsiden.

Bonusposter

I tillegg til dagspostene kan du finne du bonusposter. Disse er markert som kristtorn, pepperkaker eller hasselnøtter.

Premier

Det trekkes dagspremier, hovedpremie og premie for flest poppede (og synkroniserte) poster.
Det trekkes en dagspremie for hver dag. Forutsetningen er at du har synkronisert din dagspost. Vi trekker dagspremien blant RIKTIGE svar tidligst kl. 12.00 påfølgende dag, altså: hvis dagen du vil delta for er 8. desember, bør du synkronisere før kl. 12 9.desember. Dersom ingen har svart riktig på dagens post, venter vi med trekkingen inntil noen har svart riktig, eller det kåres ingen vinner for denne dagen.

Du må være registrert som bruker for å kunne synkronisere og delta i konkurransen. Dagsvinnere ser du i menyalternativet inne på appen ZippyGo eller på nettsiden zippygo.no.

Det kåres også en vinner av flest poster, dvs. dagsposter pluss bonusposter (vinneren trekkes ut blant deltakerne dersom flere har tatt like mange poster), samt en hovedpremie. Vinneren av hovedpremien eller premien for flest poster trenger ikke å ha synkronisert for dagsposter, men må synkronisere for deltakelse generelt for å kunne trekkes ut.

Premieutdeling finner sted ved inngangen til Amfi kjøpesenter - den inngangen som vender mot torget. Vi møtes inne ved trappa tirsdag 11. januar 2022 kl. 17.30.


Tidspunkt og sted

Fra dags dato til og med 9. januar. Det vises en ny post hver dag fram mot jul.

Påmelding

Deltakelse er gratis og det eneste du trenger er appen på mobilen din eller å gå inn på zippygo.no.

Kontaktperson

Ida Vår, telefon 41144844

Til toppen