Festforestilling med prisutdeling på årets Kulturnatt

Larvik kommunes seks honnørpriser deles ut under en storslått festforestilling med musikk, slampoesi, dans og feiring av prisvinnerne lørdag 13.november kl. 15.00 i Bølgen. Festforestillingen er gratis og åpen for alle.

Larvik kommunes seks honnørpriser deles ut under en storslått festforestilling med musikk, slampoesi, dans og feiring av prisvinnerne.

Lørdag 13.november kl. 15.00.

Festforestillingen er gratis og åpen for alle.

Hent din gratisbillett her

Larvik Storband er dagens husband og det blir feststemning med sang fra Guro von Germeten som ofte blir omtalt som den kvinnelige Tom Waits og "hun med det lille røde trekkspillet". Hun har høstet svært gode kritikker for sin musikk og plateutgivelser.
Denne ettermiddagen har hun Larvik Storbands dyktige musikere i ryggen som betyr at dette blir en musikalsk fest.

Larvik Storband
Guro von Germeten Foto: Erlend Mikael Sæverud

Forestillingen ledes av en av Larviks dyktigste skuespillere og sanger, Liv Neslowe. Ikke bare gjør hun stor suksess med Spillelista og på teaterscener rundt om, men hun kan også kombinere rollen som sanger og konferansier på en eminent måte.

På scenen får vi også oppleve Taro Vestøl Cooper, kåret til Norges beste slampoet og første nordmannen som kan titulerer seg med nordiske mester i slampoesi. I disse dager er han på turné i Den Kulturelle skolesekken i Larvik og lager slampoesi med våre skoleelever.
På lørdag er vi så heldig at han også fremfører for alle i publikum i Bølgen.

Liv Neslowe
Taro Vestøl Cooper

Gjennom kvelden skal vi hedre våre seks prisvinnere i kategoriene: byggeskikkpris, bevaringspris, idrettspris, idrettspris-aktiv utøver, kulturpris og kulturpris- ung utøver.

Årets Kulturnatt gjennomføres i enklere versjon og konsentrert om festforestillingen grunnet årets fokus på Vi350 Larvik byjubileum.  Larvik Kulturnatt og Vi350 samarbeider i år med Kimen Litteraturfestival og bidrar med konserten Tom Waits med Larvik Storband i festivalprogrammet.

Sjekk ut fullspekket festivalprogram for Kimen Hent din gratis billett til "Kimen: Tom Waits med Larvik Storband" her