Festforestilling med prisutdeling på årets Kulturnatt

Kulturnatt 2021 blir gjennomført lørdag 13.november, konsentrert om Festforestilling i Bølgen Kulturhus med utdeling av kommunens seks honnørpriser.

I år har det vært fullt fokus på Vi350 Larvik Byjubileum og vi har for kort siden lagt bak oss en fantastisk jubileumshelg med nærmere 70 ulike arrangementer på mange arenaer i Larvik by. Av den grunn blir årets Kulturnatt 2021 gjennomført i en enklere versjon og konsentrert om Festforestilling i Bølgen Kulturhus med utdeling av kommunens seks honnørpriser.

Larvik Storband er kveldens husband og det blir mye god musikk med ulike solister. Kvelden ledes av skuespiller og sanger Liv Neslow.

Til venstre: Skuespiller og sanger Liv Neslow. Til høyre: Larvik Storband, foto: Kirsti Biseth
Festforestillingen starter kl. 15.00 i Bølgen Kulturhus, detaljert program og informasjon om billetter kommer. Forestillingen blir åpen og gratis for alle.

Larvik Kulturnatt og Vi350 samarbeider i år med Kimen Litteraturfestival og bidrar med konserten Tom Waits med Larvik Storband i festivalprogrammet.

Gratis billett til konserten kan du hente ut her