Åpent hus

Innhold

Her kan du se all informasjon om åpne hus på Kulturnatt 2022 i alfabetisk rekkefølge.

Fabrikken

Velkommen til åpen kafe, gaming og hiphop-konsert på Kulturnatt!

Fabrikken er i Kongegata 1 og holder oppe fra kl. 16.00 til 23.00. For mer info, se Kulturnattprogrammet eller Fabrikken på Facebook.

Fabrikken Ungdomshus er den kommunale fritidsklubben i Larvik. Klubben er åpen for barn/unge fra 7. klasse til 20 år: mandager og torsdager kl. 16-20, og onsdager kl. 14-17.

Husflid

I tidsrommet 12-15 er det åpent hus i husflidslagets lokaler (Nedre Fritzøegate 2), der alle er velkomne til å få et innblikk i mangfoldet av aktivitetene som tilbys her; billedvev, knipling, bokbinding, skinnarbeid, strikking og mer!

Det blir salg av kaffe og sveler.

Sjøfartsutstilling 

Kom og se utstillingene Hvalfangstbyen Larvik, Krigsseilere fra Larvik og Oppdagere og eventyrere. Utstillingen er fra kl. 12.00 til 15.00 på Sjøfartsmuseet. 

 

Larvik skatehall 

Skatehallen i Larvik vil holde åpent fra 1400 til 2100 for alle aldre. Det er gratis inngang.

I skatehallen er det kafeteria med åpen kiosk. Et sted å slappe av mellom alle kulturinnslagene på tur gjennom byen!

Fra kl. 14.00 til 18.00 blir det moro for de yngste (opp til ca. 12 år). Det blir DnB-lekene som er blant annet lykkehjul (hele kvelden), refleksløype, rebusløp, og enda mer. Det blir selvfølgelig også en konkurranse med rullebrett.

Fra kl. 18.00 til 21.00 vil programmet være beregnet på aldersklassen fra 12 år og oppover. Det blir skatekonkurranse med premier.

Teaterkafé

På kulturnatt holder Teaterhuset Munken åpen teaterkafe igjennom hele dagen! Besøk den flotte teaterkaféen mellom 12.00 og 00.00. 

Teaterhuset Munken drives av Larvik Barne og Ungdomsteater. LBU ble opprettet i 2007 og har hver uke aktiviteter for de fra 5 - 20 år

Issoland

Issoland er det splitter nye lekelandet for voksne artister, kunstnere og kreative sjeler! Her er blant annet tatoveringsstudioet Isso tattoo, som er åpent hver hverdag på dagtid. Det er også lærarbeidere, kunstnere og klestrykkeri på huset. I tillegg arrangeres også vernissager, utstillinger, liveshow og mer gjennom året. På Kulturnatt kommer både skinnmakeren, kunstneren og klestrykkeren til å være tilstede. Det vil også være kunstutstilling på huset denne dagen, så det er mye spennende å se. 

Issoland er åpent mellom 12:00 og 18:00 på Kulturnatt.

Se flere eventer på Issoland

DUS Kreativt Verksted

Dus har Åpent verksted fra kl. 17.00 til 20.00 på Tollboden, Strandpromenaden 53.

Her er det mulighet for å handle produkter! Det blir også enkel servering av mat og drikke.

Dus er et kreativt verksted hvor det blir farget garn, sydd ulike produkter og hvor produktene blir solgt i nettbutikk. Kvinnene som jobber på Dus er deltakere på Larvik Læringssenter, og jobben inngår som en del av arbeids- og språktreningen.

Til toppen