Annet

Innhold

Her kan du finne informasjon rundt diverse ting som foregår på Kulturnatt 2022 i alfabetisk rekkefølge.

Bruktmarked

Det vil være bruktmarked på Øvre Fritzøgate 2 fra kl. 12.00 til 18.00. Her kan du kjøpe ting, tang og kunst.

Frivilligbørs

Frivilligbørs er en møteplass for lokale bedrifter, frivillige organisasjoner og offentlige virksomheter. På denne arenaen er det bytte av tjenester som er valutaen. 

Frivilligbørs er i Pressverksalen i Sliperiet fra kl. 14.00 til 16.00.

Innspill på Fiskehavna

Hvordan så det ut ved Tollboden da det var havn og fiskebrygge der? Hvordan kan det bli når sementlokket fjernes? Hva ønsker du deg? Larvik Byutviklingsforum vil på Kulturnatta ta imot nysgjerrige larvikinger inne i Tollboden og vise bilder fra livet i den gamle havna.

Har du tenkt på hva som nå kan gi liv og aktivitet? Kan vi snart ta båten til Festiviteten, kjøpe fersk fisk eller sjøsette kajakker der? Det kan du bli med og snakke om i idé-rommet Larvik Byutviklingsforum rigger opp i Tollboden.

Etterpå lager de en oversikt over ønsker og ideer fra publikum, og formidler disse til kommunen. De gamle bryggekantene blir lyssatt denne kvelden, så du kan få se hvor havna ligger helt konkret. Borggården blir pyntet og alle blir tatt varmt imot! Gå til østsiden av bygget. Velkommen!

Poesivandring på Revstien

Poesiparken viser hva de har fått til på Revstien, et populært utfartsted ved Lågens munning. Vandringen tar ca. en time. Oppmøte ved parkeringsplassen ved elva, syd for Impregneringa. Ved uvær avlyses vandringen.

Poesiparken er et kommunalt prosjekt i samarbeid med frivillige aktører og næringslivet. Prosjektet går ut på å kle byen med dikt og sitater som folk kan ha glede av. Larvik er blitt en poesiby bygget på solide tradisjoner. Poesiparken arrangerer stadig vandringer for å vise frem byens poesiparkinstallasjoner. På Kulturnatt går turen langs Revstien.

Vandring på Bystien

Larvik Turistforening inviterer til vandring på Bystien!

Vandringen starter fra Lovisenlund kl. 12.00. Oppmøte uten påmelding.

Turen går på Raryggen, ned Langreisa over Bøkelia, og fram til Gårdsbakken. Her er det utsikt over Farriseidet, Hammerdalen og Larviksfjorden. Vi følger stien videre til Bøkkerfjellet, over torget, innom Thor Heyerdahls barndomshjem, og opp Herregårdsfjellet. Utsikt over Herregården og Tollerodden.

Turen avsluttes ved Herregården/Mesterfjellet, hvor man kan gå videre til andre arrangementer eller ta følge tilbake til start. Underveis forteller turlederen om natur-, kultur- og industrihistorie knyttet til områdene som paseres. Turen er ca. 2,5 km og tar nærmere to timer. Turen går både på grussti, asfalt og noe kupert sti. Velg egnet fottøy og ta med drikke.

Larvik og Omegns Turistforening (LOT) har som formål å fremme et enkelt, naturvennlig og sikkert friluftsliv. LOT merker turstier, arrangerer turer, driver turisthytter og arbeider for å ta vare på naturen og friluftslivet for fremtidige generasjoner.

Til toppen