Aktiviteter for barn

Innhold

Her kan du se alle aktiviteter for barn for Kulturnatt 2022 i alfabetisk rekkefølge.

Aktiviteter og film for barna

På Kulturnatt blir det aktiviteter for barna på dagtid i Teaterhuset Munken! Her kan du blant annet bli med på å lage dine egne buttons, prøve et kostyme, eller se utdrag fra tidligere teaterforestillinger!

Teaterhuset Munken drives av Larvik Barne- og Ungdomsteater. LBU ble opprettet i 2007 og har hver uke aktiviteter for de fra 5 - 20 år.

Teaterhuset Munken

Barneshow – musikklinja på Thor Heyerdahl videregående

Musikklinjen ved Thor Heyerdahl videregående skole spiller et show for barn på biblioteket. Det blir barnesanger, sanger fra Disney-katalogen, og gode historier. Musikklinjen spiller 2 forestillinger; kl.12.00 og 13.00.

Larvik bibliotek

DNB-lekene

Det blir bla annet lykkehjul (hele kvelden) refleksløype, rebusløp, med mer. Og selvfølgelig en konkurranse med rullebrett. 

DNB-lekene er mellom kl. 14.00 til 18.00. Kl. 18.00 til 21.00 vil programmet være beregnet på aldersklassen fra 12 år og oppover. Det blir skatekonkurranse med premier. Aktiviteten vil foregå i Larvik skatehall.

Larvik skateboardklubb

Endelig lørdag! Farsdagshilsen

Endelig lørdag! er et gratis aktivitetstilbud til småbarnsfamilier. Denne lørdagen kan man lage en farsdagshilsen (eller en hilsen til noen andre) med diverse hobbymateriale. 

Aktiviteten er fra 10.00 til 12.00 på Indre Havn Scene. Aktiviteten er selvstyrt.

Larvik bibliotek

Gøy med Redd Barna

Velkommen til Redd Barnas stand i Sliperiet. Her blir det aktiviteter, ansiktsmaling og show for barna. Bli med på sjonglering og balanse-leker i regi av Leons Spinn-sirkusskole!

Det finner du også Redd Barnas stand, med informasjon om organisasjonens arbeid og mulighet for å registrere deg som medlem.

Aktiviteten er fra 12.00 til 16.00.

Redd Barna Larvik

Klovneshow

Velkommen til et ellevilt klovneshow for hele familien. Inspirert av gamle stumfilmhelter, inviteres dere til et helsprøtt klovneshow med lattergaranti. Den flørtende og danseglade Klovnen Koko vil gjerne vise frem sine fantastiske kunster. Det går for øvrig ikke helt etter planen. Men så lenge publikum ler, er klovnen fornøyd. Klovnen Koko spilles av Tobias Vik. 

Aktiviteten er for barn på 3 år og opp, på Teaterhuset Munket fra kl. 12.00 til 14.00. 

Kimen Litteraturfestival

Lefsebakst

I prestegårdskjøkkenet i Herregården kan du kjevle ut og steke lefse på takke!

Larvik Museum har arrangementer for både barn og voksne på Kulturnatta. Vi tilbyr foredrag, forestillinger, omvisninger, sangleker, baking og kveldsvandringer med skumle og morsomme innslag.

Lefsebaksten er fra 12.00 til 12.50 i Herregården.

Larvik museum

Omvisning i grevens gemakker

Bli med på en spennende omvisning i Herregården! Omvisning i grevens gemakker, for barna.

Aktiviteten er mellom 14.00 til 15.00 i Herregården.

Larvik museum

Sang og lek gjennom Herregården

Elise Kaupang fra Larvik kulturskole tar med seg publikum og synger og leker seg gjennom Herregården med tradisjonelle leker og sanger.

Larvik Museum har arrangementer for både barn og voksne på Kulturnatta. Vi tilbyr foredrag, forestillinger, omvisninger, sangleker, baking og kveldsvandringer med skumle og morsomme innslag.

Aktiviteten er mellom 13.00 og 14.00 i Herregården.

Larvik museum

Skatekonkurranse med premier

Skatehallen i Larvik vil holde åpent fra 1400-2100 for alle aldre, barn og voksne (gratis).

Kafeteria med åpen kiosk. Et sted å slappe av mellom alle kulturinnslagene på tur gjennom byen!

Kl. 14.00-18.00 blir det moro for de yngste (opp til ca. 12 år).

Larvik skateboardklubb

Spikking rundt bålet – vi lager hoppetau!

Larvik Husflidslag ønsker å spre kunnskap om gamle håndverkstradisjoner, og inviterer de unge til kurs i å lage hoppetau! De lærer å spikke håndtak og slå sitt eget tau i ulike farger. Instruktør: Asbjørg Dalen.

Aktiviteten er fra kl. 12.00 til 15.00 hos Larvik Husflidslag.

Larvik Husflidslag Ung Husflid

Tegnetrening for barn fra 6. trinn og oppover

Lærer i visuelle kunstfag ved Larvik kulturskole, Linda Oley Johannessen, inviterer til "tegnetrenings-workshop" i 2. etasje på Sliperiet.

Larvik kulturskole har et bredt og variert faglig tilbud på opplæringen i kunst- og kulturfag. På kulturnatta er kulturskolen aktive med konserter og workshops på Sliperiet og andre arenaer rundt i byen.

Tegnetreningen er fra 13.00 til 16.00 i kunstrommet i 2. etasje. 

Larvik Kulturskolen

Boblefotball for 4.-7. trinn

Har du lyst til å bli med på boblefotball i Bommestadhallen? Boblefotball er en gøyal aktivitet hvor alle har på seg en oppblåsbar plastball, springer i hverandre og spiller fotball. Du er godt beskyttet inni i boblen. Du trenger ikke å ha spilt fotball for å være med på denne aktiviteten.

Tilbudet er for elever på 4.-7. trinn. Aktiviteten er i Rauanveien 491 fra kl. 12.00 til 13.00. 

Ta på treningstøy og ta med innesko. Husk vannflaske!

Kontaktperson: Ellen Hansen, ellen.hansen@larvik.kommune.no, telefon 93089702.

Instruktører: Elias Hansen og Ellen Hansen.

PÅMELDING: Denne aktiviteten har 16 plasser og krever påmelding.

Meld deg på her

Se en filmsnutt av aktiviteten

Aktiv Larvik er arrangør. Aktiv Larvik er en folkehelse- og levekårssatsning som skal mobilisere til økt fysisk aktivitet ved å tilby gratis aktiviteter for barn og unge.

Til toppen