KomINN Kino

Innhold

Vi kjører hele fire KomINN Kino-visninger til 50 kroner per visning på FARGERIK lørdag 26. juni på Bølgen kino i anledning Larvik Pride Festival på Bølgen Kulturhus!

KomINN Kino er en inkluderingskino der Larvik kommune utfordrer barn, ungdom og voksne til å invitere med seg noen de ikke har vært på kino med før. Billetten koster kun 50 kroner!

Program

med forbehold om endringer, klikk på filmlenken for å gå til billettkjøp

Tabell over KomINN-filmer
Film Når Kategori Aldersgrense
Croods - En ny tid (førpremiere) Lørdag 26. juni 2021 kl. 13.30 Animasjon 6 år
Hei verden Forsnakk før filmen med Joachim Omlandseter Hansen og Gro Hammerseng Edin Lørdag 26. juni 2021 kl. 15.00 Dokumentar Tillatt for alle
Fast & Furious 9 Lørdag 26. juni 2021 kl. 17.30 Action 12 år
Fast & Furious 9 Lørdag 26. juni 2021 kl. 20.30 Action 12 år

Billetter

Kjøp billetter ved å klikke på filmlenken, der kan du også lese om smittevern for en trygg opplevelse. Billetter kan også kjøpes på automaten ved billettskranken eller i kinokiosken før forestillingen. Vi holder av 2 seter mellom hver kohort, så det er begrensent med plasser.

Aldersgrenser

Medietilsynets aldersgrenser for film som vises offentlig i Norge:

  • Alle - for alle uansett alder
  • 6 år - tillatt for alle barn sammen med voksne
  • 9 år - barn ned til 6 år sammen med voksne
  • 12 år - barn ned til 9 år sammen med voksne
  • 15 år - unge ned til 12 år sammen med voksne
  • 18 år - absolutt aldersgrense. Ingen personer under 18 år har adgang

KomINN

Tilbudet er for alle, og du kan ta med deg hvem du vil, men vi håper du forsøker å få med deg en som du kanskje ikke har vært på kino med før. En som du har lyst til å bli bedre kjent med.

Den nye nabogutten? Hun nye jenta i klassen? Han på fotballaget som du kanskje ikke snakker så mye med på trening, men som du vil bli bedre kjent med.

KomINN er et prosjekt laget av ungdommer i Larvik som ønsker at Larvik skal være en kul og trygg kommune der raushet, inkludering og forskjellighet gjør oss rikere.

Til toppen