Slik blir årets digitale TV-aksjon

Innhold

Det finnes et hav av muligheter for å bli med på årets TV-aksjon! På grunn av koronapandemien skal bøssebærerne våre i år samle inn penger digitalt. Det betyr at du kan bli digital bøssebærer. Registrer deg her og vær med på den viktige kampen mot plast i havet!

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærerne. Den enkleste måten å engasjere seg på er å opprette en egen digital bøsse gjennom Spleis og samle inn penger i ditt nettverk. Registreringsskjema er tilgjengelig fra 15. september og du kan begynne å samle inn på din digitale bøsse fra 5. oktober.

  • Registrer deg på blimed.no
  • Gjør bøssa personlig
  • Del i nettverket ditt

Har du spørsmål om å være digital bøssebærer, eller om hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Klikk deg inn her, eller ta kontakt med  din lokale fylkesaksjonsleder.

Andre innsamlingsaktiviteter

Vil du selge kaker i nabolaget til inntekt for årets TV-aksjon? Vil du holde et arrangement (konsert, utstilling, fest) og la inntektene gå til TV-aksjonen? Gjennom Spleis kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til TV-aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. 

Hvert år engasjerer privatpersoner seg i TV-aksjonen gjennom å organisere egne innsamlingsaktiviteter. Opprett din egen Spleis (f.eks Ola Nordmanns bursdagsgave) og la gjestene enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet vil overføres automatisk til TV-aksjonen og din innsamling vil komme opp som et bidrag på kommunestatistikken på våre giversider.

Til toppen