Martine Halvorsen – en samtale om å bli sykt voksen

Innhold

I dag er det Ungdomsonsdag på biblioteket. I den anledning kommer influenser Marine Halvorsen som skal snakke om det å bli voksen.

Hver onsdag er det Ungdomsonsdag på biblioteket. Dette er for ungdom fra ungdomsskolen og oppover – også de som definerer seg som unge voksne.

I dag kan du få med deg et storfint besøk av influenser Martine Halvorsen. Hun snakker om det å bli voksen, med utgangspunkt i den siste boka si, sammen med forlagssjefen Anne. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål og til å kjøpe bøkene hennes. Det vil også bli satt av tid til signering, selfie og litt mingling.

Arrangementet går fra k. 18.00 til 20.00 og koster 50 kroner.

Om Martine

Martine Halvorsen er en kjent profil med stor rekkevidde på sosiale medier, podcast og blogg i tillegg til forfatterkarrieren.

Høsten 2021 kom boka "Sykt Voksen" som gikk rett inn på bestselgerlista, oppfølgeren til "Sykt Normal" som var Martines debut som forfatter.

Martine er også programleder i podkasten "Sykt Ærlig", hvor hun intervjuer mennesker av både kjent og ukjent karakter, for å snakke om spennende temaer.

Hun har høy tilstedeværelse i sosiale medier gjennom Blogg, Instagram, Snapchat, YT og TikTok, hvor hennes følgere kan bli med på den daglige ferden livet byr på.

Hun snakker mye om kropp, psykisk helse, rus og ærlighet, ikke minst ærlighet mot seg selv. Denne jenta er usjenert og opptatt av ekthet, og deler livets store og små oppturer som nedturer helt uten filter.

Til toppen