Larvik og Stavern litteraturfestival 27.-30. juni

Aldri tidligere har så mange forfattere gjestet festivalen. Se programmet her!

Uten navn 1.jpg

Vi er både stolte og glade over å få presentere den sjette utgaven av Larvik og Stavern Litteraturfestval. I år har vi flyttet til Herregården i Larvik, og vi gleder oss til en magisk festival i litteraturens tegn, satt i denne helt unike 1700-talls rammen.

Aldri tidligere har så mange forfattere gjestet festivalen. Vi starter torsdag med program for innbudte barnehager. Fredag formiddag står i poesiens tegn, før det er offisiell festivalåpning, utdeling av Wildenveys poesipris og kriminell aften.

Lørdag byr vi på program fra tre scener, og bestreber oss på å ha et tilbud for alle - uansett alder og litterær preferanse.

Vi er også veldig stolte av å kunne skilte med en rekke debutanter og er trolig en av få litteraturfestivaler her til lands med hovedvekt av kvinner.

Søndag avsluttes festivalen, med poetisk gudstjeneste hvor Levi Henriksen gjester som predikant.

Hilsen festivalledelsen

Larvik og Stavern Litteraturfestival arrangeres i samarbeid med Larvik kommune, Poesiparken, Poesiparkens venner, Herman Wildenveys poesipris, Larvik Museum - Vestfoldmuseene, Forlagshuset i Vestfold, Larvik kirke og Larvik bibliotek.

Til toppen