Høstens opplevelser på Larvik bibliotek

Vi er ikke et hvilket som helst bibliotek. Vi er Larvik bibliotek, et bibliotek som leverer tjenester med hjerte. Vi er nysgjerrige, rause og ærlige. Vi er NÆR, akkurat som vår eier Larvik kommune.

Med hjerte for barn og unge

Denne høsten ønsker vi å være NÆR barn og unge, og har lagt inn en ekstra satsning på denne gruppen i programmet. Ikke bare på biblioteket i Larvik, men også i våre avdelinger i Lardal og Stavern.

På side 20 i programmet finner du informasjon om aktivitetene i Lardal. Jeg vil benytte anledningen til å takke Nasjonalbiblioteket og Sparebankstiftelsen DNB for deres tilskudd til tekniske hjelpemidler og arenautvikling i avdelingen. Deres støtte har vært enormt viktig.

På hovedbiblioteket fortsetter vi suksessen #EndeligLørdag. I høst har vi lagt til perling og Halloween verksted med masker og lykter. I oktober får vi besøk av Larvik sjakklubb som vil lære bort tips og triks.

Avdeling Stavern vil også ha aktiviteter denne høsten. Månedlig BokSnakk for voksne, hvor du kan få anbefalt nye godbiter og gamle skatter fra hyllene, og #EndeligLørdag med blant annet fargelegging og brettspill.

Alle disse aktivitetene er gratis og åpne for alle. Velkommen!

Men, vi har ikke glemt de voksne helt! Høsten betyr Litteraturuke og i uke 45 fylles bibliotekene i Vestfold med forfattermøter og gode historier. Og – 12. november kommer selveste Oddvar Brå som skal snakke med Thor Gotaas om livet som skiløper.

Dette, og mye mer, kan du oppleve hos oss høsten 2018. Velkommen til en ny og spennende høst på Larvik bibliotek! Følg med i våre kanaler for oppdatert informasjon.

Jeg håper vi sees.

Vibeke Høeg Næss

Konstituert biblioteksjef

Til toppen