Fargespill Larvik med Marinemusikken

Lørdag 17. mars 2018 står Fargespill Larvik og Marinemusikken på samme scene i Bølgen Kulturhus!

Kjøp billetter her
Fargespill Larvik og Marinemusikken 17.03.2018 770x433 104 kB.jpg

Hele verden på en scene!

La ikke muligheten til å se en festforestilling av de sjeldne gå ifra deg!

Når sprudlende musikalitet møter det det ypperste av profesjonalitet kan vi garantere et fyrverkeri av en konsert og et fargerikt show.

Fargespill Larvik med Marinemusikken er et nært møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.

Afghansk qataghani møter halling, somalisk dhantoo møter hip hop, barnesang fra Etiopia og Syria, folkesang fra Serbia og arabisk “Habibi” møter norsk gangar - alt i rammene av det beste av norske blåseensemblers profesjonalitet.

Fargespill Larvik består av barn og ungdom fra hele verden! På scenen møter du rundt 90 aktører fra rundt 25 ulike land, inkludert Norge. De fleste av aktørene er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere. Det er disse unge, lovende som er grunnstammen i Fargespill Larvik.Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som

Fargespill-aktørene har med seg fra sine land og kulturer. Disse musikalske perlene forenes med med norske musikktradisjoner og global ungdomskultur som hip hop og beatboxing.Resultatet er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.

Kongelige Norske Marines Musikkorps – Forsvarets musikalske Fyrverkeri!

Kongelige Norske Marines Musikkorps, populært kalt Marinemusikken, er et av fem norske profesjonelle militærkorps. Korpset er et unikt og populært ensemble, og med sine 29 musikere spiller korpset konserter både i inn- og utland. Årlig har korpset 130-150 spilleoppdrag.

Marinemusikken har opparbeidet seg et ry som et av Nord Europas ledende blåseorkestere, og en rekke store artister, innenfor så og si enhver musikalsk genre, har ønsket å jobbe med Marinemusikken opp gjennom årene.

José Carreras, Melody Gardot, Maria Mena, Bjørn Eidsvåg, Solveig Kringlebotn, Barbara Hendricks, Arve Tellefsen, Ole Edvard Antonsen, Lill Lindfors, Jan Eggum, Ronni le Tekrø, Halvdan Sivertsen, Wenche Myhre, Sondre Lerche og Erik Bye er bare noen av de mange artistene korpset har samarbeidet med.

Marinemusikkens samarbeid med Erik Bye resulterte i CD-utgivelsen I Dur og Brottsom i 2003 ble belønnet med en Spellemannpris. Høsten 2017 mottok korpset “YAMawards 2017 Best Large ensemble” for skoleforestillingen “Planetene”.

Til toppen