Bølgens jubileumsforestilling!

10. oktober kl. 18.00, 11. oktober kl. 18.00 og 12. oktober 2019 kl. 15.00 feirer vi 10 år med eget kulturhus i Larvik! Hvor har de 10 åra blitt av? Det føles som om vi har hatt Bølgen bestandig!

Bølgen Illustrasjon Stig N. Andersen 770X433

Hva sitter vi igjen med etter det første tiåret? Hva har satt seg i veggene av opplevelser fra de som har tråkket inn og ut – og har fylt scenene og salene?

Opplevelsene er mange, ikke minst for oss som har hatt gleden av å være publikum på utallige forestillinger og filmer gjennom disse 10 årene. Vi inviterer til en festkveld med noen høydepunkter fra 10 år med eget kulturhus. Disse kulturopplevelsene blir fargelagt av minner fra noen av dere som har sittet i salen og stått på scenen de siste ti årene, filmet av Kristian Bålsrød.

Kjøp billett her

Husbandet består av:

  • Hallvard Nikolaisen
  • Andreas Oxholm
  • Liv Neslowe
  • Magnus Brekke Aalbu
  • Anders Gjønnes
  • Oliver James Hardaker
  • Markus Anskau

Noen av kveldens innslag er:

Amanda Rusti

Amanda Rusti er en 22 år gammel sanger fra Larvik. Hun er et kjent fjes i byen som både sanger og danser, og ble også et kjent for hele landet gjennom sin deltakelse i årets «The Voice» på TV2, der hun nådde helt til semifinalen.

Anders Hatlo

Anders Hatlo er skuespiller fra Larvik. Han er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har medvirket i en rekke scene- og TV-produksjoner.

Anders Buaas

Gitarist, komponist og produsent fra Larvik. Jobber som lærere ved musikklinja på Thor Heyerdahl vgs. Denne høsten gir han ut del III i trilogien «The Witches of Finnmark».

KompaniTO

KompaniTO er et norsk sirkus- og dansekompani. Medvirkende: Tamar Ohana Goksøyr og Mari Dahl Stoknes

Fargespill Larvik

Barn og unge fra hele verden lager musikalsk fyrverkeri når fargespillaktørene fremfører musikalske perler sammensatt av folkesanger, regler og danser som sangerne og danserene selv har med seg fra sine land og kulturer.

Kompaniet – Studio Nille

Kompaniet er Studio Nilles eget dansekompani, som jobber med talentutvikling av unge dansere. De dyktige danserne skal fremføre en helt ny koreografi av Anita Vilenica.

Anders Gjønnes

Anders Gjønnes er en aktiv og allsidig sanger og skuespiller, utdanna ved bl.a. Teaterhøyskolen i Göteborg og Griegakademiet i Bergen. Han har siden 2011 gjort en rekke større musikalroller i Norge og Sverige, samt opptredener i TV, film, teater, revy og konserter både i Norge og utlandet.

Rebecca Nøstrud Isaksen

Rebecca er 16 år, og har spilt fiolin siden hun var 8 1/2 år gammel. I 2017 mottok hun både Drømmestipendet og Arve Tellefsens talentpris. I tillegg til å spille klassisk musikk spiller hun også i larviksbandet: Dr. Nielsen og i Henriette Berggren Trio.

Magnus Brekke Aalbu

Magnus Brekke Aalbu er en musiker og låtskriver fra Larvik. Han er utdannet i musikk ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate i Oslo, og har de senere årene vært å se blant annet som en av vokalistene i Spillelista og som låtskriver og vokalist i bandet HAMS.

Helena Andersen

Helena Andersen er 20 år og oppvokst i Larvik. Hun har alltid hatt interesse- og sansen for musikk, og studerer for øyeblikket musikk ved Liverpool Institute for Perforing Arts (LIPA).

Andreas Oxholm

Andreas Oxholm er en ung bassist fra Larvik med et mål om å vise verden hva en bassgitar er i stand til å gjøre. Han er utnevnt som finalist i den internasjonale konkurransen ‘Bassist of the year 2019’ og har blant annet spilt på Larvik Gitarfestival flere ganger og er i bandet til sommer-forestillingen Spillelista. Han har spilt for mange velkjente artister i både inn- og utland, men gleder seg over å satse full artist-karriere fremover.

Kristian Kaupang

Kristian Kaupang er en lokal trubadur som skriver og framfører viksfjordsk visepopmelankoli på norsk. Kristian slapp sitt kritikerroste debutalbum «Nærmere» i 2018.

Brynja

Brynja er en 19 år gammel låtskriver fra Larvik. Helt fra hun var liten har hun vært glad i å synge og dikte opp melodier og tekster, men det var først etter at hun startet på musikklinja og valgte låtskriving som sitt hovedinstrument at hun virkelig ble inspirert til å satse mer på låtskrivingen.

Østre Vestrum Ukulelelag

Østre Vestre Ukuleleorkester er et knippe aktive og glade musikanter fra distriktet som ikke er fremmed for å by på litt musikalsk gjøgling fra scenen.

«Bølgenkoret»

Bølgenkoret er sammensatt av sangere fra distriktets mange kor spesielt for jubileumsforestillingen.

Illustrasjon: Stig N. Andersen

Til toppen