Åpnet ny lekeplass på Veldre

Innhold

Nå er den nye lekeplassen på Veldre åpnet. Til glede for store og små som bor i området.

En nedgrodd grusbane på Veldre er forvandlet til en flott lekeplass. 

Lekeplassen ble offisielt åpnet av ordføreren med avspark i fotballkampen der barna fikk spille med ordfører, anleggsgartner og leder i Veldre vel. Etter kampen ble det feiring med boller og brus. 

I kamp: Ordfører Rune Høiseth sto for den offisielle åpningen av lekeplassen og møtte barna til kamp på fotballbanen.
Bollefest: Larvik kommune sørget for boller og brus til store og små.

Nytt samlingspunkt

Den nedgrodde grusbanan er forvandlet til en fotballbane av naturgress. I tillegg er det satt opp klatre- turn- og treningsapparater. Det er lagt til rette med sitteplasser og ny beplantning. 

- Vi er veldig fornøyd med å kunne oppgradere denne plassen til glede for alle beboere på Veldre. Vi tror også at barnehagebarna vil få stor glede av dette, sier Guro Hessner i Larvik kommune. 

Et samarbeidsprosjekt

Oppgraderingen er gjort etter initiativ, og i samarbeid med Veldre Vel. Dette er et ledd i oppfølging av kommunens strategi for oppussing av kvartalslekeplasser. 

Velforeningen har bidratt med midler de har fått fra Larvikbanken og Sparebankstiftelsen, og skal vedlikeholde det ferdige anlegget. 

Arbeidet er utført av Steen & Lund AS v/Johnny Mortensen og Lars Skogheim. 

Planlegging og byggeoppfølgingen er utført av Larvik kommune.

Bakerst i mål: Kristian Berge Bak f.v Rune Høiseth, Liv Aakerholt Hessner, Linus Døvle Sandberg, Kasper Berge, Mathias Døvle Lie, Hamze Keisse Ibrahim , Andrine Gjelstad, Alma Sofie Gjertsen Hartvigsen, Eline Rolfsen, Linnea Flermoen, Dag Flermoen, Lars Skogheim fra Steen&Lund AS, Midten f.v: Johannes Flermoen, Felix Gjertsen Hartvigsen, Lukas Ching To, Sander Døvle Lie, David Flermoen, Aleksander Kjøllesdal Marthinsen, Foran: Cornelia Berge, Kristian Færvik Kristiansen
Til toppen