Basistrening (ungdom 16+)

Innhold

Lavterskel stasjonsbasert basistrening. Timen inneholder puls, styrke og mobilitet.

Helt grunnleggende trening man kan dra nytte av for å mestre hverdagens belastninger og stress. 

Målgruppe

Alle ungdommer fra 16 år – gutter og jenter og det kreves ingen forkunnskaper. Basistreningen passer for alle uansett nivå. 

Om økta

På denne økta får du trent hele kroppen, gjennom ulike øvelser som utfordrer både styrke, puls og mobilitet. Treningen tilpasses med øvelser så alle kan mestre å få utbytte av timen på sitt nivå.

Basistrening er helt grunnleggende trening som vil bidra til at kroppen fungerer godt i hverdagen, både fysisk og mentalt, og garanterer at det vil føles godt etterpå.

Litt mer om timen

Det er stasjonstrening hvor vi jobber i 30 til 45 sekunders intervaller på en stasjon før vi går videre til neste. Hele tiden jobber vi til fengende musikk. Fokus er at det skal være lystbetont og at alle skal mestre.

På noen stasjoner er det styrkeøvelser og på andre er det mer fokus på puls.

Det varierer litt på øvelser og utstyr som brukes på timen, benytter mye egen kroppsvekt med fokus på teknikk og stabilitet, men bruker også blant annet – vekter, strikk, pilatesball, hoppetau, steppkasse, små matter som utfordrer kjernemuskulatur osv.

Har du en hektisk skolehverdag, anbefale vi at du tar deg tid til å trene. Det vil kjennes godt både for kropp og sjel og du vil etter hvert få mer overskudd.
KOM OG PRØV DA VEL - du kommer ikke til å angre!

Tidspunkt og sted

  • Tirsdag kl. 16.30 - 17.15
  • Farrishallen, Atletsalen

Utstyr/bekledning

Ta gjerne med vannflaske og innesko hvis du har. Noen klær som er lett å bevege seg i er ellers det du trenger. 

Instruktør

 Ellen Hansen, ellen.hansen@larvik.kommune.no, telefon 93 08 97 02.

Betaling

Gratis

Til toppen