Aktiv julekalender

Innhold

Finn votten og vinn premier.

Målgruppe

"Barn" i alle aldre. Tilbudet er åpent for alle. De fleste av postene ligger slik til at de bør kunne besøkes av barnevogn, sykkel, rullestol og andre framkomstmidler. Vi forsøker å legge postene slik at de også er tilgjengelige dersom det skulle komme mye snø.

Om aktiviteten

Bruk appen eller gå inn fra nettsiden https://zippygo.no

Der finner du også link/qr-kode til AppStore og GooglePlay. Installer appen på din mobil, eller bruk nettsiden fra mobilens nettleser.

For hver dag fram til jul dukker det opp en ny post merket med en vott med dagens tall på. Oppsøk posten og register at du har vært der, da er du med i trekningen av dagspremie dersom du registrerer din tilstedeværelse innen kl 12 neste dag. Du kan selvsagt også besøke posten på et senere tidspunkt, da er du med i trekningen av hovedpremien, selv om dagspremien er trukket.

For hver av dagspostene, merket med vott på kartet, henger det en fysisk post ute i terrenget på angitt sted. For å registrere, må du enten oppgi koden som du finner på posten, eller du kan poppe posten i appen eller på nettsiden mens du står der. Posten kan poppes når du er innenfor postens dekningsområde, normalt ca. 20 fra posten. Hvis du popper posten, vil den fylle ut koden for deg, ellers kan du notere den og registrere deg når du kommer inn et sted der det er nettilgang - men poppe posten, det må du altså gjøre når du er der fysisk. Det er mulig å poppe posten selv om mobilen din står i flymodus, så lenge du har åpnet kartet før du forlater wifi-tilgangen og ikke lukker det igjen før du er på posten.

I tillegg til dagsposter finnes det bonusposter. På kartet er disse merket med en kvist. Bonuspostene har ikke kode, dvs at de kun kan poppes med fysisk tilstedeværelse.

Tidspunkt og sted

Bonuspostene er mulige å poppe allerede nå, men dagspostene er aktive fra 1. desember. De fysiske postene henger ute til og med søndag 12. januar. Premieutdeling skjer onsdag 14. januar kl. 17.00 ved inngangen til Amfi kjøpesenter i Larvik sentrum

Kontaktperson

Ida Vår Meyer.
Telefon 411 44 844, epost ida@konkylie.no

Om Larvik orienteringklubb

Larvik OK er klubben for deg som har lyst på en liten utfordring i ny og ne. Vi har alltid tilbud til nybegynnere, men også til de avanserte og langbeinte. Du trenger ikke å løpe selv om du vil prøve orientering. Om du vil lære orientering, ta kontakt, så gir vi deg tilpasset opplæring og du får tilgang til våre faste økter og treningsopplegg.

Til toppen