Sommerles 2020 er i gang

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no!

I fjor deltok nesten 800 elever fra Larvik, og Larvik bibliotek har sørget for å fylle opp hyllene med nye, gode bøker til barn og unge.

Sommerles gjør lesing enda morsommere

Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år. I fjor deltok over 130 000 barn på landsbasis.

I år blir kanskje sommerferien litt annerledes og da passer det perfekt å bli med på Sommerles.

Alt du trenger å gjøre er å lage en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. På sommerles.no kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

Vinn kule premier

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

“SOMMERLES” – ÅRETS DILLE FOR SKOLEBARN!
Bloggeren «Pappahjerte»

Om Sommerles

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Husk at man også kan registrere lydbøker eller lese høyt sammen.

GOD SOMMER MED SOMMERLES.NO!

 

Til toppen