Sommerferietilbud for deg som er ung i Larvik

Her får du en oversikt over tilbudene i Larvik kommune.

Sommeraktiviteter med Friluftsliv og aktivitet

Prosjekt Friluftsliv og aktivitet vil i sommerferien tilby ungdom i alderen 15-25 år ulike aktiviteter. Prosjektet gjennomføres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Hva skjer?

Har du lyst til å spille volleyball i Indre Havn eller fiske på Tollboden? Eller kanskje du vil være med å Bowle? Alle aktivitetene og turene er gratis og Jeran, prosjektansvarlig, er med alt.

Her får du en oversikt over alle aktivitetene

Følg også Facebooksiden til Friluftsliv og aktivitet for mer detaljert informasjon

Facebook Friluftsliv og aktivitet

Det er viktig at alle møter til oppsatt tid og sted og følger alle råd om smittevern.
Er du syk – må du holde deg hjemme!

For informasjon og påmelding, ta kontakt med:

Jeran Karunairaja:
M: 463 40 863
E: jeran.karunairaja@larvik.kommune.no

Aktiv sommerferie

Denne sommeren tilbyr vi kurs og aktiviteter innen;

musikkproduksjon, graffiti, livredning i sjø, tennis, bordtennis, diskgolf, turning, bading, band, gitarkurs, hang-out i Sliperiets kafè, overnattingstur under åpen himmel, uteaktiviteter, sykkeltur med bading, animasjonskurs, malekurs, buttonsverksted m.m. Tilbudet er rettet mot barn og unge i 5. til 10. trinn i Larvik og Lardal og alt er gratis.

Påmelding til de ulike aktivitetene

Grunnet smittevernregler må vi å ha påmelding for hver aktivitet. Meld deg på i lenka over sammen med en forelder/foresatt.

Tilbudet er et samarbeid mellom Larvik kommune v/kultur og idrett, Aktiv Larvik, Larvik kulturskole, Larvik bibliotek og Fabrikken ungdomshus.

Helsestasjon for ungdom

Et gratis tilbud til ungdom mellom 13 og 23 år og krever ingen timebestilling.

Åpningstider i sommer

Er det behov for helsehjelp i de ukene vi har stengt-ta kontakt med egen fastlege.

Fra og med 17/8 er vi tilbake igjen til normale åpningstider.

Helsestasjon for ungdom, thvs.no

Helsestasjonen er gratis og krever ingen timebestilling. Her kan du få råd og veiledning om blant annet prevensjon, graviditet, abort, seksuelt overførbare sykdommer, kjønnsidentitet og homofili. Snakk med oss om angst og depresjoner, spiseforstyrrelser, selvskading og rus. Vi har selvfølgelig taushetsplikt!

Du kan komme til ungdommens helsestasjon når du har spørsmål eller du føler behov for å snakke med noen om bekymringer eller plager som opptar deg.

Vi som arbeider på helsestasjon for ungdom er lege og helsesykepleier. Vi kan gi deg veiledning, råd og hjelp. Finner vi ikke ut av dette sammen kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med andre fagpersoner.

Helsestasjon for ungdom, telefon 98 25 32 68/98 25 32 77