Kulturnatt 2018

Kulturnatt 2018 arrangeres lørdag 10. november. Meld inn ditt arrangement senest 10. oktober!

Foto: Tommy Skaug

Påmelding sendes i e-post til arve.karlsen@larvik.kommune.no.

Årets Kulturnatt i Larvik arrangeres lørdag 10. november. Fra kl. 12.00 - 02.00 vil lokale kulturaktører by på et bredt spekter av kunst- og kulturopplevelser, og byen vil fylles av forestillinger, konserter, utstillinger og aktiviteter – til glede for hele kommunens befolkning. Kulturnatt er en av Larviks aller største kulturbegivenheter, og avholdes i år for 15. gang.

Kulturnatt arrangeres av Larvik kommune, i samarbeid med kulturliv, institusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv. Med Kulturnatt vil kommunen vise fram mangfoldet og bredden i Larviks kulturliv, og gi innbyggere og tilreisende en unik mulighet til å bli bedre kjent med hva Larvik har å by på. Kommunen ønsker også å senke terskelen for å oppsøke kulturinstitusjoner, og bidra til at flere oppdager stedets brede og smale tilbud.

Kulturnatt er ikke minst en hyllest til og en synliggjøring av Larviks kulturaktører! Alle som ønsker å delta / melde inn et arrangement, oppfordres til å melde sin interesse til Kulturavdelingen.