Bølgen Kulturhus høst 2018

Kjære publikum! Høstens program er fyldigere enn noensinne, og har mange nye konsepter på menyen som jeg håper vil bevege, begeistre og berike!

Jeg er glad for at vi har mer av både klassisk og jazz på plakaten. Hver siste lørdag i måneden blir det operakafè på Sanden. Vi har fått til et godt samarbeid med Magne Fremmerlid som har satt sammen et spennende program. Det blir også en veldig spennende jazzhøst. Elephant 9 og Mathias Eick kommer, Randi Tytingvåg er tilbake, og sist men ikke minst Ola Kvernbergs Steamdome, som garantert blir en av årets liveopplevelser.

På kinofronten har vi gitt vår største kinosal, Bølgen 1, en ordentlig oppgradering med både laserprojektor, dolby atmos (3D lyd) og LED fargebelysning i salen, noe som gjør at vi nå har en av landets råeste kinosaler!

Vi har i samarbeid med Larvik kommune, satt i gang en forsøksordning der vi har sterkt reduserte priser på barne- og ungdomsfilmer på utvalgte dager. I tillegg ser vi at familiebilletten som gjør det litt billigere å gå på kino, har blitt et populært tiltak.

Vi gleder oss til å lansere vårt nye konsept når Bølgen selv skal drifte serveringen på Sanden selv fra oktober, hvor vi skal knytte menyen enda tettere til de ulike arrangementene våre.

Velkommen til Bølgen i høst!

Andreas Gilhuus

Programbladet ble distribuert i postkasser i hele Larvik kommune lørdag 18. august, fås også på Bølgen.