Ary Morais & Band inntar Kulturnatt i Larvik!

Sliperiet Kulturverksted lørdag 9. november 2019 kl. 20.30! Gratis inngang, passer for voksne (aldersgrense).

Ary Morais kommer opprinnelig fra Kapp Verde-øyene, og spiller dansbar feelgood-musikk i et selvstendig preget verdensmusikk-uttrykk. Han synger på kappverdisk kreolspråk (mix av portugisiske og vest-afrikanske språk-elementer), og presenterer selvkomponerte låter som viderefører kappverdisk musikk-tradisjon (med stiler som coladera, morna, batuque og funana) påvirket av norsk jazzmusikk og cubanske rytmer.

Kappverdisk musikk danner et møtested mellom musikalske strømninger som vi kjenner fra brasiliansk bosanova, portugisisk fado og vest-afrikansk rytmikk/ørkenblues, og Ary Morais blander dette videre med moderne elementer.

Med seg har han svært dyktige musikere i et band etablert 2016 i Oslo - blant andre den cubanske trommelsageren Raciel Torres, som garantert holder dansefoten i gang! Musikken er autentisk, fengende, dansbar, emosjonell, og full av tropisk varme og glede.

Ary Morais har de senere årene stått på mange scener i flere land med sitt musikalske uttrykk: tropisk beat, varme vibber og inspirerende musikk-glede!

Ary Morais & Band

Til toppen