Siste nytt om koronavirus i Larvik

Oppdatert torsdag 28.05 kl 13.33

Status i Larvik

Torsdag 28. mai:

Det er bekreftet ett nytt smittetilfelle i Larvik siste døgn.

Per torsdag 28. mai har vi totalt 37 personer hjemmehørende i Larvik som er testet positivt på koronavirus.

28.05 - Slik gjennomføres smittesporing

Ved påvist koronasmitte blir smittesporing umiddelbart iverksatt.

Dette gjør vi:

• Tar kontakt med den smittede på telefon
  • Går gjennom hvilke personer den smittede har hatt kontakt med i løpet av de siste 48 timer
  • Diskuterer detaljer for å avdekke hvem den smittede har hatt nærkontakt med (se definisjon av nærkontakt)
  • Tar kontakt med alle nærkontakter
  • Alle nærkontakter blir satt i karantene i 10 dager (mer informasjon om hjemmekarantene)
  • Den smittede blir satt i isolasjon i minimum 8 døgn etter positiv test. Hjemmeisolasjon oppheves når personen har vært symptomfri i 3 døgn. Spesielle regler for de som er i risikogruppen.

20.05 - Åpner offentlige toaletter

Nå åpner vi de offentlige toalettene igjen, men oppfordrer alle til å ta med seg eget toalettpapir og antibac.

HUSK:

• Vask hendene grundig og/eller bruk medbrakt antibac
  • Ikke ta på flater unødvendig
  • Har du symptomer på sykdom - IKKE bruk toalettet

18.05 - Servicetorget åpent igjen

Kommunens servicetorg starter mandag en gradvis gjenåpning av publikumsmottaket i Feyersgate 7. Mer informasjon.

13.05 - Nå gjenåpner flere kommunale tjenester

Idrettshaller, kulturskolen, bibliotek og Fabrikken ungdomshus åpner opp igjen. Mer om hva som åpner når.

Søk om utsatt frist

08.05 - Slik blir gjenåpningen mot sommeren

Regjeringen la i torsdag kveld fram sin tidsplan for gjenåpning av samfunnet mot sommeren 2020. Vi jobber nå med planer for forsvarlig åpning i Larvik kommune. Vi vil informere fortløpende om hva som vil åpne når. Mer informasjon

08.05 - Åpningstider i barnehagene

Åpningstid for alle barnehagene vil fortsatt være 08.00 - 15.30.

Kontakt

Vårt sentralbord er åpent for alle som ønsker kontakt med oss - tlf. 33 17 10 00.
I tillegg kan vi kontaktes på chat og epost.

Hvor finner jeg mer informasjon?

Denne siden vedlikeholdes med siste oppdaterte informasjon, men vi har samlet all informasjon vi publiserer på én side slik at du til enhver tid kan finne det som er publisert som nyheter på ett sted.