Siste nytt om koronavirus i Larvik

Oppdatert onsdag 20.05 kl 18.10

Status i Larvik

Onsdag 20. mai:

Det er i dag bekreftet ett nytt smittetilfelle i Larvik. Det er første nye smittetilfelle siden 18. april. Sporingsarbeid er iverksatt.

Per onsdag 20. mai har vi totalt 36 personer hjemmehørende i Larvik som er testet positivt på koronavirus.

20.05 - Åpner offentlige toaletter

Nå åpner vi de offentlige toalettene igjen, men oppfordrer alle til å ta med seg eget toalettpapir og antibac.

HUSK:

• Vask hendene grundig og/eller bruk medbrakt antibac
  • Ikke ta på flater unødvendig
  • Har du symptomer på sykdom - IKKE bruk toalettet

18.05 - Servicetorget åpent igjen

Kommunens servicetorg starter mandag en gradvis gjenåpning av publikumsmottaket i Feyersgate 7. Mer informasjon.

13.05 - Nå gjenåpner flere kommunale tjenester

Idrettshaller, kulturskolen, bibliotek og Fabrikken ungdomshus åpner opp igjen. Mer om hva som åpner når.

11.05 - Bedrifter kan søke om utsatt betalingsfrist

På grunn av koronasituasjonen kan bedrifter nå søke om utsatt frist for betaling av kommunale gebyrer.

Næringslivet kan søke om utsatt frist til 30. september for betaling av:

• kommunale gebyrer for vann og avløp
  • festeavgift
  • husleie.

Bedrifter må søke om utsatt frist innen 18. mai.

Søk om utsatt frist

08.05 - Slik blir gjenåpningen mot sommeren

Regjeringen la i torsdag kveld fram sin tidsplan for gjenåpning av samfunnet mot sommeren 2020. Vi jobber nå med planer for forsvarlig åpning i Larvik kommune. Vi vil informere fortløpende om hva som vil åpne når. Mer informasjon

08.05 - Åpningstider i barnehagene

Åpningstid for alle barnehagene vil fortsatt være 08.00 - 15.30.

Kontakt

Vårt sentralbord er åpent for alle som ønsker kontakt med oss - tlf. 33 17 10 00.
I tillegg kan vi kontaktes på chat og epost.

Hvor finner jeg mer informasjon?

Denne siden vedlikeholdes med siste oppdaterte informasjon, men vi har samlet all informasjon vi publiserer på én side slik at du til enhver tid kan finne det som er publisert som nyheter på ett sted.