Viktig: Oppdater din kontaktinfo

Nå ber vi deg om å sjekke om du og dine står oppført med riktig kontaktinfo slik at vi kan kontakte deg når det blir din tur for å få korona-vaksine.

Larvik kommune forbereder omfattende vaksinering av kommunens befolkning. Vaksineprogrammet følger den oppsatte prioriteringslisten fra Folkehelseinstituttet.

Du vil bli kontaktet når det er din tur til å bli vaksinert.
For å være sikre på at vi når deg når det er din tur, er det viktig at du har oppgitt riktig kontaktinformasjon.

Sjekk riktig kontaktinformasjon

Sjekk at du er oppført med korrekt mobilnummer og e-postadresse i Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR). Larvik kommune bruker mobilnummer og epost du har lagt inn i registeret for å kontakte deg når du for eksempel får tilbud om korona-vaksinering.

Disse opplysningene oppdaterer du på Norge.no. Du må logge på med ID-porten, elektronisk ID (MinId, BankId, BankID på mobil).

Oppdater kontaktinformasjon - Norge.no

Stat og kommune kan sende deg viktige varsel og meldinger selv om du har reservert deg mot digital kommunikasjon. Det er derfor viktig at kontaktinformasjonen din er oppdatert.

Be noen om hjelp

Vi har forståelse for at noen synes det kan være vanskelig å logge seg på slike nettsteder. Derfor er det lurt om du spør noen du kjenner om å hjelpe deg om du står fast. Du som er pårørende oppfordres til å sjekke med dine nærmeste om de er registrert i det nasjonale systemet.