Er du vår nye leder?

Vi søker leder for organisasjon og innovasjon. Søknadsfrist: 7. oktober.

Som leder for Organisasjon og innovasjon inngår du i kommunedirektørens ledergruppe, og det forventes at du bidrar i et overordnet helhetlig perspektiv.

Du vil ha et spesielt ansvar for organisasjonens innovasjonsevne, kvalitets- og effektivitetskultur, evne til å ta i bruk ny teknologi, intern og ekstern kommunikasjon og kompetanseutvikling.

Du bidrar til at kommunen er en attraktiv arbeidsplass som tiltrekker seg og beholder godt kvalifiserte ansatte. Du skal gi strategiske råd til rådmannens ledergruppe og gi kvalifiserte råd og effektiv støtte til ledere på alle nivåer.

Ansvarsområdet består i dag av følgende avdelinger:

• Teknologi
  • Digitalisering
  • HR
  • Tjenestedesign og kvalitetsutvikling
  • Dokumentsenter
  • Ansvar for kommunikasjonsrådgivere

Larvik kommune har en ambisjon om å utvikle en organisasjon med høyest mulig kapasitet til å møte samfunnets utfordringer og de ambisjoner som er fastlagt av kommunestyret. Vi søker deg som kan bidra til å nå dette målet.

Søk på stillingen her
  • Du skal sikre implementering av innovasjoner, ny praksis og digitalisering
  • Du skal lede og videreutvikle tjenesten og organisasjonskulturen basert på kommunens verdier og organisasjonsprinsipper
  • Du skal ivareta Larvik kommunes arbeidsgiverrolle og samfunnsansvarsrolle gjennom å følge opp medarbeidere, økonomi og faglig utvikling på eget område
  • Du skal utøve lederskap gjennom Larvik kommune sin lederplattform som er basert på mestringsorientert ledelse
  • Du skal tilrettelegge for god innbyggerdialog og medvirkning
  • Du skal etablere gode arenaer for samhandling og bidra til at kulturen er preget av tilgjengelighet, åpenhet og gode holdninger som reflekteres i handling
Kvalifikasjoner
  • Vi ønsker at du har relevant høyere utdanning på masternivå. Kravet kan fravikes ved lang og relevant erfaring fra fagområde innen ansvarsområdet, men du må ha minimum treårig relevant høyskole-/universitetsutdanning
  • Du har ledererfaring
  • Du har erfaring fra et av stillingens fagområder
  • Du er god på å kommunisere, både muntlig og skriftlig
  • Det er ønskelig at du har erfaring fra prosjekt med fokus på brukermedvirkning og digitalisering
  • Det er en fordel om du kan vise til gode resultater fra omstillingsarbeid
Personlige egenskaper
  • Du skaper og utvikler en kultur preget av utvikling, samarbeid og innovasjon
  • Du er god på å bygge relasjoner, både internt i kommunen og eksternt mot innbyggere, folkevalgte og samarbeidspartnere
  • Du er tydelig, god på å ta beslutninger og å gjennomføre
  • Du utvikler mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning
  • Du er strategisk og strukturert i din tilnærming
  • En svært spennende jobb
  • Et kreativt og sosialt arbeidsmiljø
  • Motiverte og dyktige medarbeidere
  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning
  • Velferdsordninger
Som ansatt i Larvik kommune bidrar du til å løse viktige samfunnsoppdrag. Vi har ansvaret for tjenester som er helt sentrale i hverdagen til våre innbyggere. Byutvikling, barnehage, skole, helse, kultur, vann og brann – for å nevne noe. En stor kommune som Larvik tilbyr solide fagmiljøer, fokus på innovasjon og utvikling, og en mangfoldig prosjektportefølje – fra de helt store i hundremillionersklassen til de små og mer hverdagslige. En jobb med mening. Med mulighet til å utgjøre en forskjell. Det kan vi garantere at du får hos oss.