Godt samliv! Parkurs for førstegangsforeldre

2-dagers gratis kurs 3. og 5. februar 2018 for par som har fått sitt første barn sammen.

Dette har alle småbarnsforeldre bruk for!

En gavepakke til foreldre i barnets første leveår.

• Lørdag 3. februar kl. 10.00-15.00
  • Mandag 5. februar kl. 17.00-20.00
  • Sted: Fagerli familiesenter
  • Kursholdere: Trym Aarstad og Åse Holmberg
  • Arrangører: Familiesentrene i Larvik
  • Gratis

Påmelding med navn, epost og telefon til Ingunn Nygård i epost til ingunn.nygard@larvik.kommune.no.

Dersom kurset ikke blir fulltegnet med førstegangsforeldre, vil det bli anledning for andre småbarnsforeldre å delta på kurset. Gjennomføring forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte. Det tas forbehold om endringer.

Velkommen til kurs og hyggelig samvær!

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

• "Tenker at alle som blir foreldre kan ha godt av et kurs som dette. Å bli foreldre er en stor forandring i livet."
  • "Godt å få andres tips, nytt syn på ting"
  • Veldig viktig - avgjørende - å ha god kommunikasjon i forholdet, og en får noen gode verktøy for å kommunisere på kurs. Er i tillegg kosli' date med partneren. NYTTIG & NØDVENDIG!