Gradvis gjenåpning av aktiviteter på VERKET

Vi gleder oss til å se mange av dere igjen i løpet av høsten på VERKET!

Sånn som situasjonen er nå kan vi åpne gradvis med et redusert tilbud fra 10. august.

Tilbud som starter opp

• Garn på mandag (sone 3) og torsdag (sone 4)
• Maleverksted tirsdag og torsdag (sone 3)
• Søm mandag, tirsdag og onsdag (sone 4)
• Papir fredag (sone 4)
• Musikk: band og individuelt tirsdag, onsdag og fredag (sone 1)
• Delt lesing onsdag (sone 2)
• Foto tirsdag (ute)
• Snekkerverksted mandag og fredag (ute)
• Frisbeegolf mandag (ute)
• Dans mandag og torsdag (Studio Nille)

Du vil få en sms fra din veileder med mer informasjon.

Tilbud som er stengt

Kaféen og noen aktiviteter må vi dessverre fortsatt holde stengt:

• Kaféen holder stengt alle dager
• Grafisk design nivå 1, nivå 2 og Arbeid
• Tegneøvelser
• Tegnekafé
• KaféQuiz
• Gitar nybegynner
• Minikonferanse i oktober avlyst
• Storytime skrivegruppe
• Delt lesing Larvik fengsel

Hva gjør vi?

Trygge aktiviteter
Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning og har innført nye og viktige smittevernrutiner for at du skal oppleve det trygt å komme på aktiviteter til oss i Kongegata fra august. Vi har økt avstanden i rommene som tas i bruk og tilpasset vår timeplan etter gjeldende råd. Det er begrenset antall plasser og forhåndspåmelding til all aktivitet. Vi registrerer alle som møter opp for å eventuelt kunne smittespore. De ansatte er lært opp i smittevern for sikker aktivitet hos oss.

Det er satt opp hygienestasjoner ved inngangen til din aktivitet. Vi har oppgradert våre renholdsrutiner, og det henger oppslag i lokalene med nødvendig informasjon for en trygg aktivitet.

Hva gjør du?

Du vil se oppslag på VERKET og vi ber deg om å hjelpe oss å følge disse.

Kom frisk

Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Hold avstand

Hold anbefalt avstand på 1 meter. Delta kun i din aktivitet og unngå kontakt med andre medlemmer og ansatte i andre aktiviteter som foregår parallelt.

Vask hender og utstyr

Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene med antibac ved ankomst, og du må vaske utstyr du tar i etter bruk. Toalettene er også åpne så du har tilgang til god håndhygiene mens du er hos oss.

Følg våre smittevernregler

Vi setter stor pris på at du følger våre anvisninger. Din innsats gjør en forskjell!

Dersom du er i risikogruppen og er usikker på om du kan melde deg på en aktivitetsdag, ber vi deg ta kontakt med din fastlege for avklaring.