Redusert tilbud på Friskliv grunnet koronautbruddet

Vi har fortsatt et begrenset tilbud av samtaler, kurs og grupper ved Friskliv og mestring. Se oversikt over hva som er i gang i listen under.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med noen i en krevende tid. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

Følg med på larvik.kommune.no og Friskliv og mestrings Facebook-side for mer informasjon og oppdateringer.

Følg Friskliv og mestring på Facebook

Tilbud som er i gang

Gågrupper

For alle ensomme og hjemmeboende over 70 pluss. Det er ulike ruter, både korte og litt lengre.

• Kvelde mandag / torsdag kl. 10.00. Oppmøte parkeringa på idrettsplassen.
  • Stavern mandag kl. 12.00. Oppmøte Buktasenteret.

Ønsker du å være med som frivillig, ta kontakt med Tonje Mandt Rognli, telefon 45504317.

Tilbud som ellers er i gang

• Gågruppe i regi av Frisklivsentralen mandag / fredag (påmelding)
  • Walk&Talk i regi av Frisklivsentralen tirsdag / torsdag (påmelding)
  • Individuelle samtaler i alle tjenesteområder

Se kontaktinformasjon nederst på siden.

Tilbud som er stengt

Noen tilbud må vi dessverre fortsatt vente med å starte opp:

• KIB-kurs
  • Pårørendekurs
  • Livsstyrketrening
  • Gå-trim for alle tirsdag/torsdag AVLYST INNTIL VIDERE!
  • Spinning og styrketrening innendørs
  • Søvnkurs
  • Kostholdskurs
  • Bra mat kurs
  • KAM-kurs
  • Introkurs
  • Bassengtrening
  • Frisk Larvik
  • Samarbeidsmøter brukerorganisasjoner
  • Pårørendekafé
  • Lunsjkafé VERKET
  • Månedlige arrangementer og foredrag

Hva gjør vi?

Trygge aktiviteter

Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning og har innført nye og viktige smittevernrutiner for at du skal oppleve det trygt å komme til samtaler, kurs og gruppeaktiviteter hos oss. Vi har tilpasset vårt aktivitetsnivå etter gjeldende råd. Det er begrenset antall plasser og forhåndspåmelding til all aktivitet. Vi registrerer alle som møter opp for å eventuelt kunne smittespore. De ansatte er lært opp i smittevern for sikker deltakelse hos oss.

Hva gjør du?

For deg som har tilbud om samtaler eller kurs innendørs, vil se oppslag i bygget, og vi ber deg om å hjelpe oss å følge disse.

Kom frisk

Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Hold avstand

Hold anbefalt avstand på 1 meter. Ved hard trening øker det til 2 meter.

Vask hender og utstyr

Alle våre brukere må vaske eller rengjøre hendene med antibac ved ankomst og når du forlater bygget. Toalettene er også åpne så du har tilgang til god håndhygiene mens du er hos oss.

Følg våre smittevernregler

Vi setter stor pris på at du følger våre anvisninger. Din innsats gjør en forskjell!

Dersom du er i risikogruppen og er usikker på om du kan komme til samtaler, kurs eller gruppeaktiviteter, ber vi deg ta kontakt med din fastlege for avklaring.

Ta gjerne kontakt for spørsmål eller påmelding.

Livsstyrketrening, pårørendesamtaler, pårørendekurs og Gå-trim for alle

• Helén Norlin, telefon 98231935

Treningstilbud ved Frisklivssentralen