Vi trenger frivillige instruktører

Vi er på jakt etter flere engasjerte frivillige som vil bidra til ukentlig trening for seniorer. Nye instruktører vil få opplæring og god bistand av kommunens fysioterapeuter. Bli med å gjøre ditt nærmiljø enda sprekere!

Vi trenger personer som har interesse for og lyst til å lede treningsgrupper for seniorer der du bor. Larvik Turn Idrettsforening er allerede i gang med konseptet «Sterk og stødig» og vi ønsker at dette skal være et tilbud også andre steder i kommunen. Da trenger vi å få på plass frivillige instruktører.

Målgruppen for treningen er seniorer med begynnende funksjonssvikt eller ustøhet. Treningene gjennomføres én gang i uka på dag-/kveldstid.

Det er fullt mulig å være to instruktører som deler ansvaret for en gruppe.

Opplæring

Nye instruktører vil få opplæring i forkant gjennom et tredagers kurs. I tillegg får man førstehjelpskurs og vil bli fulgt opp av kommunens fysioterapeuter.

Kontakt

Ta kontakt med Hanne Jensen Moth på 905 27 679 innen 12. april. Hun gir mer informasjon og tar en samtale før opplæring.