Menn i helse søker omsorgsfulle menn

Innhold

Menn i helse-satsingen fortsetter. Nå er Larvik kommune klar for å rekruttere nye deltakere.

Promobilde for Menn i helse

Larvik er klar for å rekruttere nye deltakere til Menn i helse for oppstart i april 2023!

Norge har et stort behov for utdannet helsepersonell og jobbmulighetene er svært gode. Så langt har over 800 menn tatt fagbrevet via Menn i helse. 92 prosent som har tatt fagbrev har fått en relevant jobb innen helsesektoren.

Om Menn i helse

Larvik kommune er en av 11 kommuner i Vestfold og Telemark som er er med i det nasjonale rekrutteringsprogrammet hvor arbeidssøkende menn mellom 25 og 55 år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Menn i helse er et komprimert utdanningsløp til fagbrev i helsearbeiderfaget. Dette er et samarbeid mellom kommune, NAV, fylkeskommune, KS og Helsedirektoratet. Utdanningsløpet er på ca. 2,5 år, sammenlignet med den ordinære utdanningsmodellen som er to år skole og to år i lærlingtid.

Statsbudsjettet

Regjeringen har bestemt å videreføre Menn i helse-satsingen over hele landet, med 19,4 millioner kroner på statsbudsjettet for 2023.

Menn i helse er av regjeringen ansett som en av de mest vellykkede satsningene på rekruttering av menn til helsesektoren.

Er du vår neste mann? Grip muligheten! Kjenner du noen som fortjener muligheten? Tips han om Menn i helse!

Ta gjerne kontakt med din veileder i NAV, ved ditt NAV kontor for hjelp til påmelding.

Til toppen