Unngå fakturagebyr - bruk efaktura eller avtalegiro

Innhold

Ønsker du å slippe fakturagebyr på regninger fra kommunen? Bruk efaktura eller avtalegiro.

For å unngå månedlige fakturagebyrer anbefaler vi at du benytter efaktura og/eller avtalegiro. 

Du må opprette avtale for hver enkelt tjeneste du bruker (for eksempel barnehage, kommunale avgifter, SFO osv).

Avtalegiro og efaktura er de enkleste måtene å betale regninger på. Du slipper å fylle ut kontonummer og KID-nummer, og regningene blir betalt i tide.

efaktura

Du slipper å taste inn lange KID-nummer og annen betalingsinformasjon. Du kan endre beløp og forfallsdato hvis du har behov for det. efaktura blir ikke belastet din konto før du har bekreftet regningen i nettbanken eller via sms. Du kan til enhver tid se fakturaene i nettbanken, og skrive dem ut hvis du ønsker. Siden regningen kommer i nettbanken din og du kan velge å bli varslet via sms, er du ikke avhengig av posten når du for eksempel er ute og reiser. 

Avtalegiro

Når du betaler en regning i nettbanken din til en som tilbyr avtalegiro og/eller efaktura vil du få spørsmål om du vil betale med avtalegiro eller efaktura til denne mottakeren neste gang. 

For å gjøre det enklere for deg, kan du la banken opprette nye efaktura-avtaler automatisk. Du kan når som helst slå av automatisk innmelding. 

Du kan også fylle ut denne svarkupongen og sende inn til Larvik kommune v/Regnskapsavdelingen, pb 2014, 3255 Larvik.

Gebyr

Larvik kommune innfører nå fakturagebyr på alle papirfakturaer. Det betyr at det vil legges til et fakturagebyr på alle papirfakturaer som sendes ut. Gebyret er på 39 kroner. 

Mer informasjon om efaktura og avtalegiro​

Til toppen