Møt ordføreren på Bølgen 26.02.2020 kl. 15.00

En gang i måneden kan du møte ordfører Erik Bringedal på Sanden Kafé & Bar. I dag er han på plass fra kl. 15-17.

Hei alle sammen!

Nå har jeg vært ordfører i Larvik i snart tre måneder, og jeg tenker at en veldig viktig del av jobben min er å komme i dialog med dere innbyggere i Larvik.

Slå av en prat om stort og smått. Er det noe dere lurer på? Hva fungerer bra i Larvikssamfunnet? Og hva bør bli bedre?

Det bør være enkelt å komme i kontakt med ordføreren, og det har jeg tenkt til å legge til rette for. Derfor kommer jeg til å sitte i det nye hjørnet på Sanden Kafé & Bar en gang i måneden fra kl. 15.00-17.00. Enkelte ganger kommer jeg til å sitte andre steder i kommunen.

ØNSKER DU EN PRAT MED ORDFØREREN?

• Onsdag 26. februar, Sanden Kafé & Bar kl. 15.00-17.00
  • Fra mars, siste torsdagen i måneden kl. 15.00-17.00
  • Uformelt, ta en kaffe og slå av en prat
  • Enkelte ganger andre steder i kommunen - annonseres i Larvik kommunes kanaler og på ordførers Facebookside

Her kan du få en kaffekopp, slå av en prat, komme med innspill og spørre om ting du lurer på. Det er ikke sikkert jeg kan svare på alt, ei heller løse alle problemer. Men jeg kan love at jeg skal lytte og være åpen for refleksjon og diskusjon.

Visste dere at Larvik er en av veldig få byer i Norge som har direkte havutsikt – ut i horisonten? Med denne unike utsikten er Sanden også et fint sted for samtaler om visjoner for den vakre kommunen vår. Hvordan er utsiktene for Larvik? Hvordan skal vi utvikle oss videre?

Da sees vi kanskje.

Beste hilsner