Zumba for kvinner (16+)

Zumba for kvinner på Hedrum ungdomsskole, gymsalen. Tidspunktet er fra kl. 17-18, hver tirsdag og fredag. Velkommen! NB! Uke 36 blir det ikke trening.

I Zumba er det plass til alle uansett nivå og alder. Du trenger ikke å se ut eller bevege deg på en bestemt måte for å være med og føle deg som en del av gjengen.

Slå deg løs til musikken, og du kan ikke unngå å komme i godt humør!

Ta gjerne med en vannflaske.

Instruktør er Loni Bjerkholt-Pedersen (Zumba Fitness Instructor – ZIN)

Velkommen!

Tid: Tirsdag og fredag 17-18

Sted: Hedrum ungdomsskole - Gymsalen

 Se kart til Hedrum Ungdomsskole, Vikingveien 7, 3274 Larvik ‎

 

Om Zumba:

Dansen: Zumba er en svært løssluppen trenings- og danseform. Det er ingen kjempevanskelige bevegelser, og den grunnleggende ideen er at man skal ha det morsomt og le mye mens man gir alt. I motsetning til mange andre fitness-dansepartier er ikke Zumba bygd opp som en lang koreografi, men derimot i små biter, slik at du ikke behøver å huske så mye av gangen. Derfor kan alle være med.

Musikken: Det meste av Zumba-musikken er latinamerikanske rytmer som kan holde hoftene i sving hele natten….. Du kan også danse til annen musikk så lenge det er fart i den. Visse kunstnere er nærmest “musthaves” når det gjelder Zumba. Det er f.eks. Ricky Martin, Shakira, Daddy Yankee, Pitbull.

Klærne: I utgangspunktet er det ingen kleskode når man skal danse zumba. Man skal bare ha klær som det er plass til å bevege seg i. Og du må kunne vri på føttene uten at du sitter fast i underlaget, så unngå joggesko. Sko beregnet på aerobic og/eller dans fungerer imidlertid bra.

Hva kreves? I Zumba er det plass til alle uansett nivå og alder. Du trenger ikke å se ut eller bevege deg på en bestemt måte for å være med og føle deg som en del av gjengen. Slå deg løs til musikken, og du kan ikke unngå å komme i godt humør!

Zumba